Hjælp til bogføring

Hjælp til bogføring af professionelle

Gennem mange år har vi ydet hjælp til bogføring til alle typer virksomheder i Greve, Solrød og Karlslunde. Har du en virksomhed, hvor der er behov for assistance til dine regnskaber, bogføring af bilag og hjælp til at få regningerne betalt og stå for fakturering, er vi parate til at træde til.

Som professionel bogføringsvirksomhed er vores fornemmeste opgave at få styr på alle posteringer og skabe et komplet overblik. Det kan være svært at være alle steder, når man driver en virksomhed – men regnskabet er bare en essentiel del af det, hvorfor der skal være 100% styr på det. Det kan vi som bogholder hjælpe dig med. Vi kan derudover hjælpe med momsafregning, selvangivelse og årsregnskab.

Få et bedre overblik med hjælp til bogføring

Ønsker du mere overskud og tid til at drifte din forretning, kan du få hjælp til bogføring og hjælp til regnskab hos vores regnskabsfirma. Vi overholder alle tidsfrister og sørger for at indberette til myndighederne i rette tid. Vi har selvfølgelig styr på gældende lovkrav og regler, hvorfor du ikke skal bekymre dig om det.

​Invester i regnskabsservice og få frigivet nogle værdifulde ressourcer, du kan bruge på at udvikle virksomheden. Du får et bedre overblik og vil straks føle, at det giver dig mere overskud i hverdagen, som du kan kanalisere ud i andre ting, der giver dig værdi.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vil du høre mere om, hvad hjælp til bogføring kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Ring til os på telefon 28 12 47 03 / 27 81 10 66, eller skriv til os på dm@dpregnskab.dk eller på pg@dpregnskab.dk.