Bogholder i Greve nær Roskilde

Bogholder med godt overblik

​Har du brug for en kompetent bogholder i Greve, Roskilde, Solrød, Karlslunde eller resten af Sjælland? Så er vi hos DP Regnskab ApS et professionelt bogholderi, der hjælper alle typer virksomheder – store som små – med at bogføre alle bilag, samt sende regninger til betalinger og stå for fakturering. Vi kan derudover hjælpe med momsafregning, selvangivelse og årsregnskab.

Med vores mangeårige erfaring udfører vi tingene rigtigt første gang og overholder altid deadlines. Vi skaber det komplette overblik, så du ikke skal bekymre dig om det selv.

Professionel regnskabsvirksomhed med styr på regler og lovkrav

Søger du en bogholder til en rimelig pris, der har helt styr på alle regler og gældende lovkrav inden for bogføring, leverer vi regnskaber til tiden til myndighederne og sørger for, at alt er i den fineste orden. Du får personlig og nærværende kontakt, da vi er af den overbevisning, at det skaber de bedste kunderelationer i forhold til tillid.

​Få en god bogføringspris hos os, hvor vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores services. Lad os om al bogføring, således at dine regnskaber bliver indberettet retmæssigt og korrekt.

Kontakt vores bogholder og få et tilbud på bogføring

Ønsker du at indgå et fast samarbejde med en bogholder, der kan varetage hele eller måske dele af din bogføring? Så kontakt os ganske uforpligtende, og få en snak med os om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 28 12 47 03 / 27 81 10 66, eller skriv til os på dm@dpregnskab.dk eller på pg@dpregnskab.dk.​