Årsregnskab

Årsregnskab, som lever op til lovkravene, hjælper vi med

Har du helt styr på, hvordan du laver årsregnskab for din virksomhed? Hvis ikke, så er der heldigvis hjælp at hente lige her. Hos DP Regnskab ApS har vi 20 års erfaring med at hjælpe forskellige virksomheder med opgaver inden for regnskab. Vi har base i Greve nær Solrød og Karlslunde, men hjælper også kunder uden for disse områder.

Mangler du hjælp fra en bogholder til årsregnskab, momsregistrering, bogføring, selvangivelse , så kan du altså roligt spørge os om assistance. Som selvstændig kan det nemlig være svært at finde hoved og hale i de gældende lovkrav omkring årsregnskab. Heldigvis har vi helt styr på, hvordan der udarbejdes årsregnskab, som lever op til alle gældende lovkrav.

Hvordan laver man et årsregnskab?

​Alle virksomheder i Danmark skal føre regnskab, så der kan holdes øje med, hvordan det går for virksomheden økonomisk, men også så virksomhedens skat kan beregnes. Der findes forskellige måder, hvorpå dette konkret skal gøres, hvilket er op til den enkelte at vurdere. Vælger du at få hjælp fra os, vil vi gøre det på en måde, hvor du er sikker på, at alle krav og love overholdes.

Vi er et firma, der tager sig af en lang række økonomiske og administrative opgaver, såsom bogføring, momsregnskab, løn og debitorstyring.

Vi ved, hvor svært det som selvstændig kan være at have tid til alle disse ting i en travl hverdag, hvor fokus er andre steder. Derfor er det ideelt at have en ekstern til at tage sig af årsregnskabet, så du kan holde dig til dét, du er bedst til.

Kontakt os for at aftale nærmere

​Vi er altså et kompetent firma, der tilbyder hjælp til årsregnskab hos både store og små virksomheder. Vores honorar er yderst konkurrencedygtig.

Kunne du tænke dig at aftale nærmere, så kontakt os allerede i dag:

Dorthe Månsson
Telefon: (+45) 28 12 47 03
E-mail: dm@dpregnskab.dk

Pia Guldager
Telefon: (+45) 27 81 10 66
E-mail: pg@dpregnskab.dk